Kold mørbrad med oliven

4 pers.

Ingredienser

1 stor afpudset svinemørbrad
olie til stegning
salt, friskkværnet peber

Marinade:
1 dl sorte oliven
1 dl grønne oliven
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
2 tsk. flydende honning
2 dl rucolasalat eller solsikkespirer

Fremgangsmåde

Dup mørbraden tør og gnid den med salt og friskkværnet peber. Brun den på en pande i olie. Skru ned for varmen og steg den under låg i ca. 15 minutter, den skal kun lige være gennemstegt. Vend den ca. halvvejs. Lad mørbraden køle helt af.
Marinade:
Svits oliven i en lille gryde i olie. Tilsæt balsamico og honning, lad det koge op. Køl det af.
Skær mørbraden i tynde skiver og læg dem på et fad. Drys rucola over og hæld marinaden med oliven over.