2 pers.
Ingredienser
2 laksefileter med skind
lidt smør eller olie til stegning
salt, friskkværnet peber
25 g smør
2 spsk. fintrevet, frisk parmesan
evt. lidt hakket basilikum
2 tomater uden kerner
1 rød snackpeber
4 små hjertesalater
salt, friskkværnet peber
Tilbehør:
groft brød og citronbåde
Fremgangsmåde
Rør smørret (det skal helst være lidt blødt) med parmesan og basilikum. Skær tomaterne og peberfrugten i små tern og bland dem sammen. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skær roden af hjertesalaterne og del dem i halve.
Steg laksefileterne på en pande penslet med lidt olie. Steg dem først på skindsiden i 5 minutter og drys med salt og groftkværnet peber. Vend dem og steg dem på den anden side i 2 minutter. Tag laksefileterne af og rist hjertesalaten i 1-2 minutter på hver side. Drys med salt og friskkværnet peber. Fordel tomatblandingen på 2 tallkerner. Læg laksen ovenpå og den stegte salat udenom. Læg en skefuld parmesansmør ovenpå.
Se mere på konko