Kreativ? Udfold dig på et efterskoleforløb

Elsker du også at være kreativ, men mangler du hjælp til at udfolde dine innovative idéer og realisere dine påfund? Vil du gerne lære at designe dit eget tøj, eller ønsker du at prøve kræfter med forskellige aspekter inden for den kunstneriske verden, så læs med her.

Lær at designe dit eget tøj

Vil du gerne sy dit eget tøj, så kunne det være en god idé at tilbringe 9. eller 10. klasse på en designefterskole. Her lærer du blandt andet at designe og sy dit eget tøj fra start til slut. Du vil komme til at arbejde med forskellige slags materialer og lære at anvende dem korrekt. Du får mulighed for at sætte dit eget personlige præg tingene og skabe noget unikt. Med andre ord får du lov til at udfolde dine kreative evner.

Håndarbejde i forskellige aspekter

På en designefterskole får du også mulighed for at udfolde dine kreative evner og blive udfordret inden for andre kunstneriske aspekter. Blandt andet vil du få lov til at male flotte malerier, hvor du bliver guidet af fagligt dygtige undervisere indenfor området. Endvidere vil der mulighed for at lære af professionelle fagfolk, som i perioder besøger skolen. Du vil desuden opnå kompetencer indenfor møbeldesign, glaskunst og keramik. Du får hele vejen igennem mulighed for at komme i dybden med de forskellige teknikker og arbejdsformer, hvilket er med til at udvikle dig som kunstner.

Personlig såvel som faglig udvikling

Et efterskoleophold vil blandt andet kunne være med til at udvide din horisont i forhold til fremtidige muligheder. Du vil i løbet af året blive præsenteret for mange aktiviteter og forskellige fagområder, som kan være med til at vække din interesse, og dermed være en øjenåbner for fremtiden.

Du vil med garanti udvikle dig helt ekstremt i løbet af året ? både på det personlige og faglige plan. Man kan godt sige at tage på efterskole er det samme som at flytte hjemmefra for første gang, hvorfor du hurtigt vil vokse med de stillede opgaver, lære at tage ansvar og være bevidst om dine handlinger. Du vil uden tvivl få en oplevelse for livet. Ikke desto mindre, vil du få venskaber som varer ved for evigt. Der opstår stærke bånd igennem perioden. Sammen vil i skabe minder og få oplevelser, som ingen andre nogensinde vil kunne relatere til.