5 fede robotstøvsugere der klarer jobbet

Der er ikke noget bedre end at komme hjem til et rent og pænt hus og med robotstøvsugeren kan du komme til netop det. Statistikker viser at der er mange af os danskere der støvsuger hverdag og hvorfor gøre det selv når du kan købe en robotstøvsuger til at gøre det for dig. I denne artikel vil jeg opstille de 5 bedste så det gør det lettere for dig at vælge hvilken der er bedst til dit hjem:

  1. IRobot Roomba 880

 

IRobot Roomba skulle være toppen af poppen inden for feltet af robotstøvsugere. IRobot Roomba er det sidste skud på stammen fra den mest kendte og veletablerede producent af støvsugerrobotter til den krævende forbruger. Den er bedst i test hos Klikk.no og den får topkarakterer af testpanelerne hos DinSide.no, Digitalversus osv., ligesom den generelt anerkendes som en af de bedste og mest holdbare robotstøvsuger-mærker på markedet.

Roomba 880 er udstyret med den nye AeroForce teknologi, som er et helt anderledes rengøringssystem i forhold til ældre modeller. De nye gummiruller, som trækker skidtet ind i selv beholderen, er ifølge CNET langt mere effektive end før. Se robotstøvsugeren her.

 

  1. Miele Scout RX1

 

Miele Scout RX1 anbefaler vi da tyske Miele er kendt for at udvikle og producere apparater til hjemmet i en utrolig høj kvalitet. Deres støvsugere roses blandt for at være ekstremt holdbare.

Scout RX1 er en traditionelt udseende robotstøvsuger. Men til forskel for de almindelige robotstøvsugere, har Miele udviklet et Triple Cleaning System, hvilket betyder at den både fejer, børster og suger skidtet op fra gulvet. Det medfølgende Li-lon batteri vurderes til at holde meget længere end de billigere NiMH batterier, ligesom afladningstiden er meget længere. Se støvsugeren her.

 

  1. Neato XV Signature Pro

 

Neato XV Signature Pro er en af topmodellerne fra robotproducenten Indream. Den scorer tårnhøje karakterer og får ros fra både udlandet og i Danmark.

Neato XV Signature Pro er en intelligent robotstøvsuger. Den er udstyret med et laserstyret Room Positioning System (RPS), hvilket betyder at robotstøvsugeren scanner rummet under støvsugningen og planlægger en rute mens den er i gang. Dermed undgår du at den kører sporadisk rundt og zigzagger over gulvet.

 

  1. Neato Botvac 85

 

Denne robotstøvsuger er nyeste topmodel fra Neato Robotics. Der er tale om en helt ny generation af robotstøvsugere der rent faktisk suger som en almindelig støvsuger i stedet for blot at hvirvle støvet op i beholderen.

Neato robotstøvsugeren er udstyret med det som Neato kalder for BotVision hvilket er at finde under den runde blå kappe: En laser, der jævnligt scanner rummet og hjælper robotten med at planlægge og navigere rundt.

 

  1. LG Hom-Bot

 

Denne robotstøvsuger vinder test hos det anerkendte testmagasin Råd og Ron i Sverige. I testen konstateres det at den er den mest støjsvage robotstøvsuger ud af de i alt 18 testede modeller.

LG Hom-Bot navigerer rundt i rummene ved hjælp af to indbyggede kameraer og ultralydssensorer. På den måde danner den sig med tiden et ?kort? over rummene den bevæger sig rundt i, og lærer sig selv at støvsuge mere effektivt og systematisk.

Det var så min top 5 over robotstøvsugere og jeg håber at jeg har kunnet hjælpe dig til at vælge hvilken en du skal have i dit hjem.